Gezonde snacks voor op kantoor

Een saai, statisch bedrijf met een sterke hiërarchie of nodeloze regeltjes is allesbehalve 2019. De snelst groeiende bedrijven denken mee in de leefwereld van hun werknemers. Van pingpongtafels tot flexibele werkplekken: als het de productiviteit kan opkrikken, hebben ze het! Juist daarom dat ook het aanbieden van gezonde voeding een perfect plan is.

Las je de vorige post over de kracht van gezond snacken al? We kunnen hem kort samenvatten: er zijn talloze voordelen aan gezond snacken in je voedingspatroon te integreren. En als dat nu ook nog op kantoor zou kunnen? Tijd om je manager te overtuigen!

Meer snacken, meer productiviteit

Een van de geheimen voor een gezond eetpatroon is het op gang houden van je metabolisme (stofwisseling). Drie grote maaltijden per dag zijn dan wel de standaard, ze zorgen ook gauw voor een hongeraanval of suikerdip. Door regelmatig kleine porties te eten, krijg je een actievere stofwisseling en minder belasting voor je bloedsuikerspiegel en spijsvertering. Long story short: door gezond te snacken, beschik je de hele dag over de nodige energie en zijn mentale dipjes of hongerpieken verleden tijd. Iets wat je manager maar al te graag zal horen!

Een gezonde werknemer in een gezonde werkomgeving

Wat is aantrekkelijker voor huidige en toekomstige werknemers dan een gezonde werkomgeving? Gezonde voeding krijgt steeds meer aandacht op de werkplek. Want een manager die medewerkers motiveert gezond te eten, bijvoorbeeld door gezonde maaltijden en/of snacks aan te bieden, denkt aan de algemene gezondheid van de werknemers. En de voordelen daarvan spreken voor zichzelf! Kijk bijvoorbeeld eens naar Google, dat bekend staat voor het aanbieden van gezonde voeding aan werknemers.

Happy snacking = happy working

Een werknemer die gezond is en goed in z’n vel zit, dat is er eentje die je wil houden. Vertel je manager daarom eens hoe blij hij/zij jou en je collega’s zou maken met gezond te kunnen snacken op het werk. Tel daar nog eens bij op dat JustBite een variëteit aan snacks aanbiedt en je dus bij elke levering van iets nieuws kan genieten… Een moment om samen naar uit te kijken! Vooruit, de gevoelskaart spelen is hier echt wel toegelaten ;-).

Money is not an issue

JustBite snacks zijn goedkoper dan wanneer je ze in de winkel koopt. Ze worden gratis geleverd in een nette display en zijn op elk moment opzegbaar. Tussendoor naar de winkel lopen met een knorrende maag, dat wordt zo ook verleden tijd.

Probeer gezonde tussendoortjes op kantoor!

Gezonde tussendoortjes op de werkvloer: een werknemer die met je meedenkt, snapt al snel dat ze onmisbaar zijn. 

Vandaag nog starten? Ontdek onze boxen voor op kantoor.

Twijfels of vragen? Contacteer ons gerust via info@justbite.eu en we komen binnen de 24 uur bij je terug!

Goesting in een gezondere snack?

Voor mezelf & familie

Als relatiegeschenk

×